MENU
Prerađevine od povrća
Prerađevine od voća
Galerije
Video
Logotipi
Pravilnik nagradne igre "Natura 100% Bosanac"
16.11.16 u 09:50

PRAVILA NAGRADNE IGRE „NATURA 100% BOSANAC”


 
Organizator promocije i nagradne igre „ NATURA 100% BOSANAC “ je “Natura Food” d.o.o.  Balatun, sa sjedištem u Balatunu, Bijeljina, ul. Balatun bb, 76300 Bijeljina, JIB: 4403722020008; (u nastavku: Organizator),


Naziv nagradne igre je „ NATURA 100% BOSANAC “. Cilj nagradne igre je promocija asortimana domaćeg brenda „Natura“.

Nagradna igra se provodi na teritoriji FBiH. U nagradnoj igri može učestvovati svaki punoljetan kupac koji u periodu trajanja nagradne igre od 15.11.2016. do 15.02.2017. godine kupi neki od artikala iz asortimana brenda Natura u bilo kojem objektu Bingo prodajnog lanca na teritoriji FBiH,  te ubaci fiskalni račun sa svojim podacima u predviđene kutije istaknute na vidnim mjestima u Bingo objektima. Učesnici su obavezni na poleđini fiskalnog računa navesti svoje ime i prezime, adresu, broj lične karte i kontakt telefon. Fiskalni račun ubačen u kutiju bez navedenih podataka,  smatraće se nevažećim u pogledu ispunjavanja prava učešća u nagradnoj igri. Broj ubačenih fiskalnih računa nije ograničen, tako da jedna osoba može učestvovati vise puta i time povećati šanse za osvajanje nagrada.

Učešćem u nagradnoj igri dobitnici nagrada potvrđuju svoju saglasnost da se njihovo ime, fotografije, lični podaci i/ili snimljeni materijal koriste na reklamno/promotivnim materijalima i na svim medijima, bez prava na naknadu i bez vremenskog ograničenja ili ograničenja u broju korištenja.

Pravila će biti objavljena na zvaničnoj web stranici Organizatora www.naturafood.ba, te zvaničnoj web stranici  Bingo d.o.o www.bingotuzla.ba.

Nagradni fond čine: TV led smart, frižider, kontakt grill, toster, 5 paketa “Natura” zimnice.

Kupci koji su prijavili svoje učešće u nagradnoj igri „NATURA 100% BOSANAC“ mogu osvojiti nagrade u finalnom nagradnom izvlačenju koje će se održati  u subotu  25.02.2017. u Hipermarketu Stup PJ  sa početkom u 12h. Rezultati nagradnih izvlačenja će biti objavljeni nakon izvlačenja na web stranici organizatora: www.naturafood.ba i na web stranici  www.bingotuzla.ba.

Na ova Pravila je data saglasnost od strane Federalno ministarstvo finansija-financija prema rješenju broj: 05-14-2-889/16-A.P. od 28.10.2016.

NAJNOVIJESva prava zadržava Naturafood d.o.o. Copyright 2015. Powered and developed by: WEBSITE.BA