MENU
Prerađevine od povrća
Prerađevine od voća
Galerije
Video
Logotipi
„Naturi“ dodijeljena zvijezda bh kvaliteta
04.08.17 u 09:27

Domaći brend postao novi član udruženja „Kupujmo i koristimo domaće“

Sarajevo, 03.08.2017.- Domaći brend „Natura“ čiji je širok asortiman kiselih salata, ajvara i marmelada osvojio tržište Bosne i Hercegovine, je sa ponosom postao član udruženja „Kupujmo i koristimo domaće“.

Ovo udruženje, koje je osnovano 2005.godine, okuplja više od 500 kompanija iz Bosne i Hercegovine, i cilj mu je jačanje bh ekonomije, ali i svijesti građana o važnosti kupovine domaćih proizvoda.  

Važnost podrške domaće privrede i domaćih poljoprivrednika je, pored kvaliteta, jedan od osnovnih načela „Nature“.  Proizvodi ovog brenda se proizvode u dvije domaće fabrike, „Natura  food“  iz Balatuna i „Voćar-promet“  iz Glumine. Pored toga, sva sirovina potrebna za proizvodnju se otkupljuje isključivo od domaćih poljoprivrednika.  Cilj „Nature“  jeste da skrene pažnju na izuzetno poljoprivredno bogatstvo koje Bosna i Hercegovina nudi, a ujedno i da promoviše domaće i prirodne proizvode. 
Sa velikim zadovoljstvom će nositi prepoznatljivu „zvijezdu“ udruženja „Kupujmo i koristimo domaće“ kao znak za bh kvalitet. 

NAJNOVIJESva prava zadržava Naturafood d.o.o. Copyright 2015. Powered and developed by: WEBSITE.BA