MENU
Prerađevine od povrća
Prerađevine od voća
Galerije
Video
Logotipi
"Natura zimnica za cenera"- sa domaćim proizvodima kroz zimu
02.10.17 u 09:15

Jesen je već pokucala na vrata i po običaju, u bosanskohercegovačkim domaćinstvima počinju pripreme za spremanje zimnice. Razni su načini pripreme, od različitih namirnica koje se koriste, do različitog načina kuhanja. Međutim, svi imaju nešto zajedničko: zahtjevaju dosta truda, vremena i novca.

Da bi olakšali pripreme za dolazak hladnog godišnjeg doba, „Natura“ je za sve ljubitelje kiselina pripremila posebnu ponudu - „Natura zimnica za cenera“. U akcijskom pakovanju, koje će koštati 10 KM, će se pronaći svi omiljeni proizvodi iz „Natura“ asortimana.  Pored krastavaca, cvekle i miješanje salate, u miksu će se naći i paprike, bez kojih je svaka dobra zimnica nezamisliva.  

Kao i do sada, svi proizvodi ovog bosanskohercegovačkog brenda su pripremljeni bez konzervansa i umjetnih boja, po tradicionalnoj recepturi sa naših prostora.

„Natura zimnica za cenera“ je dostupna u svim većim BINGO marketima širom Bosne i Hercegovine. Spisak marketa možete pronaći na web stranici www.naturafood.ba ili na „Natura“ Facebook stranici.

NAJNOVIJESva prava zadržava Naturafood d.o.o. Copyright 2015. Powered and developed by: WEBSITE.BA