Vijest
14.09.2017

Natura i Adriatic Group podržali žensku odbojku

Osim konstantnog ulaganja u domaću privredu, bh. brand Natura sve više ulaže i u domaći sport. Nakon sklopljenih sponzorstava sa FK Željezničar i KK Bosna, Naturi je odlučila podržati žensku odbojku kroz sponzorstvo ŽOK Igman Ilidža.

Izuzetna nam je čast da je naš rad i zalaganje u domenu promocije ženske odbojke u BiH prepoznala upravo domaća kompanija. Inače, oblast ženskog sporta nije dovoljno podržana od strane privrednih subjekata u BiH, pa je tim značaj ovog sponzorstva veći. Finansijska sredstva od sponzorstva iskoristit ćemo da proširimo bazu za djecu uzrasta od osam do 12 godina, te povećamo interes za žensku odbojku“, izjavio je Samir Smajić, generalni sekretat ŽOK Igman.

Admir Smailagić, predstavnik Adriatic Group u čijem sastavu se nalazi i brand Natura, izrazio je nadu da će ovo sponzorstvo potaknuti i druge privrednike da više ulažu u bh. sport.

Mi smo ponosni što će izuzetno perspektivne odbojkašice na domaćim i međunarodnim turnirima nositi ime domaćeg branda na svojoj opremi“, kazao je Smailagić.

Napominjemo da je ŽOK Igman Ilidža domaćin tradicionalnom međunarodnom odbojkaškom turniru Ilidža Volleyball Cup 2017, koji će se održati 16. septembra u sportskoj dvorani KSC Ilidža s početkom u 9h.

Ove godine na turniru će učestvovati HŽOK Smeč Široki Brijeg, ŽOK Kakanj, OK Putevi Trendex iz Prijepolja, OK Vogošća, OK Victory Novi Travnik, te domaćin turnira ŽOK Igman Ilidža Sarajevo.


Ostale vijesti
Do 25.06.
Vijest
Agrona uspješno prati bh. poljoprivrednike

Firma Agrona d.o.o. Živinice je izvršila isplatu za prvu polovinu mjeseca jula 2017. svojim kooperantatima koj ...

Do 25.06.
Vijest
Certificiran kvalitet Natura proizvoda

Predstavnici certifikacijske kuće ICS posjetili su fabriku Natura food u Balatunu, koja je uspješno ispunila s ...

Do 25.06.
Vijest
Adriatic Group sve uspješnija

Kompanija Adriatic Group je tokom 2016. ostvarila značajan napredak u poslovanju. Šta je potaknulo taj rast i ...