MENU
Prerađevine od povrća
Prerađevine od voća
Galerije
Video
Logotipi
FK „Željezničar“ i „Natura“ 100% podržavaju domaću proizvodnju
09.11.16 u 13:05

Upriličena posjeta igrača FK „Željezničar“ domaćoj fabrici „Voćar-promet“

Zvornik, 9.11.2016. Domaća fabrika „Voćar-promet“ iz Zvornika upriličila je posjetu fudbalerima iz najtrofejnijeg domaćeg kluba „Željezničar“. Povod posjete je bio upoznavanje fudbalera „Želje“ sa domaćom fabrikom, te domaćim brendom „Natura“ koji je za vrlo kratko vrijeme postao jedan od najprodavanijih brendova u Bosni i Hercegovini, te najprodavanijih brend u kategoriji konzerviranih artikala iz zemalja Jugoistočne Evrope na teritoriju EU.
„Kao igrač „Želje“ koji dolazi iz Zvornika, izuzetno sam ponosan na uspjeh domaće kompanije. Proizvodi kiselih salata i ajvara su me oduševili, te je moja zimnica uz „Natura“ proizvode spremna“, izjavio je trenutno najbolji igrač FK Željezničar Miroslav Stevanović.
Pored Stevanovića, pogon fabrike „Voćar-promet“ obišli su i Kerim Memija, mladi reprezentativac BiH, Sandi Križman, najefikasniji igrač FK željezničar u ovoj polusezoni , te menadžement tima.
„Čast nam je ugostiti ovako respektabilan klub i perspektivne igrače iz FK Željezničar. Bitno je da mladi i uspješni ljudi pružaju podršku domaćoj proizvodnji i domaćim proizvodima kao što je naša „Natura“, izjavio je direktor firme Voćar-promet Ahmed Hublić.
Fabrika „Voćar-promet“ se bavi preradom voća i povrća po tradicionalnoj domaćoj recepturi. Njene proizvode pod brendom “Natura”  možemo pronaći kako na domaćem, tako i na tržištu Europske unije. Ono što posebno ističe “Naturu” je činjenica da se sirovine za preradu isključivo nabavljaju od domaćih poljoprivrednika. Stoga „Natura“ s ponosom nosi slogan „100% prirodno, 100% domaće“. Najpoznatiji „Natura“ proizvod je kiseli krastavac kornišon, a pored kornišona fabrika proizvodi razne vrste kiselih paprika, kiselih salata, ajvara, te slatki program marmelada, pekmeza i džemova. 

NAJNOVIJESva prava zadržava Naturafood d.o.o. Copyright 2015. Powered and developed by: WEBSITE.BA