MENU
Prerađevine od povrća
Prerađevine od voća
Galerije
Video
Logotipi
Da li ste i vi 100% Bosanac?
16.11.16 u 10:20

Ukoliko volite Natura proizvode, a pri tome kupujete u Bingo marketima, imate dobre šanse da osvojite jednu od vrijednih nagrada.

Natura za svoje vjerne kupce organizuje nagradnu igru pod nazivom „Natura 100% Bosanac“. Zašto 100% Bosanac, pitate se? Naturini proizvodi ne samo da su 100% prirodni, već su i 100% domaći. Sirovina za proizvode se nabavlja isključivo od domaćih poljoprivrednika i obrađuje se u domaćim fabrikama.

Nagradna igra traje u periodu od 15.11.2016. do 15.02.2017. godine i vrijedi za područje Federacije Bosne i Hercegovine.

Sve što je potrebno za učešće u „Natura 100% Bosanac“ je da u navedenom periodu kupite bilo koji „Natura“ proizvod u bilo kojem kojem Bingo marketu na teritoriji FBiH,  te ubacite fiskalni račun sa vašim podacima (ime i prezime, adresu, broj lične karte i kontakt telefon) u predviđene kutije.

Učešćem u igri, ne samo da podržavate domaću proizvodnju, već imate mogućnost osvojiti i vrijedne nagrade, kao što su: frižider, TV led smart, kontakt grill, toster kao i „Natura“ zimnice.

Izvlačenje dobtinika će se održati 25.02.2017. u Hipermarketu Stup PJ sa početkom u 12h.

Rezultati nagradnih izvlačenja će biti objavljeni nakon izvlačenja na web stranici www.naturafood.ba i na web stranici  www.bingotuzla.ba.

Više informacija o pravilima, učešću i nagradama pročitajte u pravilniku  ili nas pratite na Natura i Bingo Facebook  stranicama.

Sretno svim učesnicima, vidimo se u Bingu!

NAJNOVIJESva prava zadržava Naturafood d.o.o. Copyright 2015. Powered and developed by: WEBSITE.BA