MENU
Prerađevine od povrća
Prerađevine od voća
Galerije
Video
Logotipi
Natura - 100% prirodno, 100% domaće

Natura je BH brend koji u svom asortimanu nudi prerađevine od voća i povrća po tradicionalnoj recepturi.

Najpoznatiji proizvod Natura Food-a je kiseli krastavac kornišon, koji iznosi oko 60% od ukupne proizvodnje. Kornišon koji je korišten za pripremu kiselog programa je nastao iz uzgoja bosanskohercegovačkih poljoprivrednika, i to u 60 opština u Bosni i Hercegovini, sa preko 1500 kooperanata. 

Pored kornišona Natura proizvodi razne vrste kiselih paprika, kiselih salata, ajvara, te slatki program marmelada, pekmeza i džemova. 

Pored toga što su svi Naturini proizvodi 100% domaći, oni su i 100% prirodni.

Natura sve svoje proizvode želi očuvati u prirodnom, izvornom obliku i pružiti okus prirode svima onima koji uživaju u kiselim salatama, ajvarima i marmeladama. Stoga, Naturini proizvodi su bez umjetnih boja i konzervansa, spravljeni s ljubavlju na tradicionalan način.

Jako smo ponosni i na uspjeh brenda Natura na tržištu Evropske Unije, gdje izvozimo oko 80% našeg asortimana. U Evropskoj Uniji Naturin kornišon je prepoznat i priznat kao delikatesa izuzetnog kvaliteta. Naturini proizvodi su trenutno  najprodavaniji konzervirani artikli iz zemalja Jugoistočne Evrope na teritoriju EU.

 


Sva prava zadržava Naturafood d.o.o. Copyright 2015. Powered and developed by: WEBSITE.BA